Ośrodek Działalności Leczniczej Caritas Archidiecezji Warszawskiej w Błoniu jest  jednostką organizacyjną przedsiębiorstwa leczniczego utworzonego z dniem 01.01.2013r,. przez Caritas Archidiecezji Warszawskiej pn. Centrum Działalności Leczniczej Caritas Archidiecezji Warszawskiej (CDL Caritas AW ). Kierownikiem ODL Caritas AW w Błoniu jest dr Barbara Kołakowska.

UWAGA

W związku z wprowadzeniem stanu zagrożenia epidemiologicznego, w celu ograniczenia bezpośrednich kontaktów Caritas Archidiecezji Warszawskiej wprowadza od dnia 16.03.2020 zmiany trybu pracy biura Hospicjum Domowego w Błoniu.
-    Zgłoszenia do Hospicjum Domowego przyjmowane są wyłącznie drogą mailową: blonie@caritasaw.pl
-    Szczegółowe informacje pod numerem telefonu: 22/214-11-52 oraz na stronie: www.caritasaw.pl w zakładce dotyczącej
        hospicjum domowego;
-    Wypożyczenia i zwroty sprzętu odbywać się będą tylko i wyłącznie po wcześniejszym umówieniu telefonicznym pod
        numerem telefonu 602-111-869;
-       W wyjątkowych sytuacjach dokumenty do hospicjum domowego będzie można złożyć osobiście w Błoniu w czwartki  po
        wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym.
Uwaga! Pacjenci objęci opieką hospicjum domowego mają zachowaną ciągłość opieki i są w stałym kontakcie z personelem
        medycznym placówki.

Prosimy o wyrozumiałość dla przyjętego sposobu postępowania w tym okresie. Podjęte postępowanie ma na celu zapewnienie bezpieczeństwa pacjentom i personelowi hospicyjnemu.

Ośrodek prowadzi działalność leczniczą w zakresie:

Zobacz aktualne informacje o Ośrodku: