Kierownik Świetlicy

Caritas Archidiecezji Warszawskiej poszukuje osoby na stanowisko kierownika Specjalistycznej Placówki Wsparcia Dziennego- świetlicy socjoterapeutycznej dla dzieci prowadzonej na terenie dzielnicy Wola m.st Warszawy.
Wymagania:
– wykształcenie wyższe: na kierunku pedagogika, pedagogika specjalna, psychologia, socjologia, praca socjalna, nauki o rodzinie lub na innym kierunku, którego program obejmuje resocjalizację, pracę socjalną, pedagogikę opiekuńczo-wychowawczą.
– doświadczenie w pracy opiekuńczo-wychowawczej z dziećmi – minimum 5 lat.
– doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym.
– zaświadczenie z KRK .
– dobra organizacja pracy,
– odpowiedzialność,
– kreatywność,
– rzetelna praca i zaangażowanie.
Oferujemy:
– zatrudnienie na umowę o pracę,
– pakiet medyczny ENEL-MED,
– pakiet świadczeń socjalnych w ramach ZFŚS,
– kartę MultiSport,
– miłą atmosferę w pracy.
Osoby zainteresowane prosimy o przysłanie CV wraz z klauzulą dotyczącą ochrony danych osobowych zamieszczoną poniżej na adres e-mail: ejackiewicz@caritasaw.pl
W temacie maila prosimy wpisać: kierownik świetlicy
Prosimy o umieszczenie na dokumentach aplikacyjnych poniższej zgody:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Caritas Archidiecezji Warszawskiej z siedzibą w Warszawie, ul. Krakowskie Przedmieście 62, 00-322 Warszawa, w celu realizacji procesu rekrutacji. Wiadomo mi, iż mam prawo dostępu do treści swoich danych i możliwość ich poprawiania oraz, że moja zgoda może być wycofana w dowolnym momencie.