Caritas Archidiecezji Warszawskiej poszukuje osoby na stanowisko kierownika Specjalistycznej Placówki Wsparcia Dziennego- świetlicy socjoterapeutycznej dla dzieci prowadzonej na terenie dzielnicy Wola m.st Warszawy.

Wymagania:

– wykształcenie wyższe: na kierunku pedagogika, pedagogika specjalna, psychologia, socjologia, praca socjalna, nauki o rodzinie lub na innym kierunku, którego program obejmuje resocjalizację, pracę socjalną, pedagogikę opiekuńczo-wychowawczą.

– doświadczenie w pracy opiekuńczo-wychowawczej z dziećmi – minimum 5 lat.

– doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym.

– zaświadczenie z KRK .

– dobra organizacja pracy,

– odpowiedzialność,

– kreatywność,

– rzetelna praca i zaangażowanie.

Oferujemy:

– zatrudnienie na umowę o pracę,

– pakiet medyczny ENEL-MED,

– pakiet świadczeń socjalnych w ramach ZFŚS,

– kartę MultiSport,

– miłą atmosferę w pracy.

Osoby zainteresowane prosimy o przysłanie CV wraz z klauzulą dotyczącą ochrony danych osobowych zamieszczoną poniżej na adres e-mail: ejackiewicz@caritasaw.pl

W temacie maila prosimy wpisać: kierownik świetlicy
Prosimy o umieszczenie na dokumentach aplikacyjnych poniższej zgody:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Caritas Archidiecezji Warszawskiej z siedzibą w Warszawie, ul. Krakowskie Przedmieście 62, 00-322 Warszawa, w celu realizacji procesu rekrutacji. Wiadomo mi, iż mam prawo dostępu do treści swoich danych i możliwość ich poprawiania oraz, że moja zgoda może być wycofana w dowolnym momencie.