Inna Scena – świąteczne wystepy

W okresie przedświątecznym Grupa Terapeutyczno-Teatralna INNA SCENA odwiedziła ze słowno-muzycznym przedstawieniem kilka ważnych miejsc….Byliśmy w Stowarzyszeniu Klubie Rodzin Abstynenckich SERCE przy Nowogrodzkiej 6. W przemiłej atmosferze stworzonej przez rodziny skupiające się, niejednokrotnie od szeregu lat, przy SERCU uczestniczki INNEJ SCENY wyrecytowały i wyśpiewały kolędy i pastorałki. Grupa od grudnia pracuje pod kierownictwem p. Iwony Wojtysiak, to osoba, która posiada w bogatym doświadczeniu zawodowym pracę w kinie i teatrze, więc przygotowane byłyśmy doskonale. Później wspólna wigilia i dalsze kolędowanie.
Drugim miejscem, które odwiedziła INNA SCENA był Zakład Opiekuńczo Leczniczy Caritas, Oddział V, męski, przy Karkowskim Przedmieściu. Razem z rodzinami chorych, uczestniczyliśmy w Wigilii Bożego Narodzenia, śpiewaliśmy kolędy, dzieliliśmy się opłatkiem, życzyliśmy sobie zdrowia i wszelkiej pomyślności! :).
Trzecie wystąpienie miało miejsce podczas Wigilii pracowników Caritas Archidiecezji Warszawskiej przy Krakowskim Przedmieściu. Oj, tu było również bardzo dużo emocji – wystąpić przed samem Księdzem Dyrektorem……, ale oczywiście daliśmy radę, ku zadowoleniu, a nawet i dumie naszego Kierownika p. Andrzeja Czarnockiego :).