Zespół oraz soliści Teatru Tańca „Szansa”, działającego w ramach projektu „Prowadzenie warsztatów artystycznych dla dzieci i młodzieży z terenu gminy Piaseczno”, realizowanego przez Caritas Archidiecezji Warszawskiej wspólnie z parafią p.w. św. Anny w Piasecznie, zapraszają na koncert zatytułowany „Gala Tańca Teatralno-Towarzyskiego”.

Koncert odbędzie się w Piasecznie 18 lutego o godz. 19 w Domu Parafialnym, obok kościoła św. Anny na placu im. Józefa Piłsudzkiego. Gospodarzem koncertu jest Teatr Tańca „Szansa”.

Obok Teatru Tańca „Szansa” w koncercie wystąpią: Zespół Artystyczny „Styl”, Zespół Artystyczny „Pasja” oraz Studio Artystyczne „Scena”. Zaprezentuje się ponad stu wykonawców.

W programie:

Akt I: Walc oraz taniec teatralny
Akt II: „Niech zabije mocniej serce” – od nastrojowej rumby do gorących rytmów samby
Akt III: „Jej piękne hiszpańskie oczy” – żywiołowe prezentacje tanga, paso doble i tańca hiszpańskiego

Wstęp na koncert, który potrwa 100 minut, jest wolny. Informacje i zapytania do reżysera prosimy kierować na adres: e-mail andgolebiewski@gmail.com